GHD glattejern i Hillerød – stort udvalg i produkter hos Hair Castle

GHD-glattejern

Hos Hair Castle har vi indkøbt markedets bedste hårprodukter, som du kan bruge derhjemme. Vi sælger blandt andet de eksklusive GHD produkter, som er kendte for deres upåklagelige kvalitet. Så hvis du eksempelvis er på udkig efter et nyt og lækkert GHD glattejern i Hillerød, så kig ind i butikken og se vores attraktive udvalg. Hos Hair Castle sælger jeg udelukkende kvalitetsprodukter, der forlænger de smukke resultater, som jeg skaber her i butikken.

Skab den perfekte frisure med GHD Glattejern – frisør i Hillerød

Med et GHD glattejern fra min butik i Hillerød kan du skabe et smukt, glat og ensartet hår, der passer perfekt til både hverdag og de mere festlige begivenheder. Hos Hair Castle kan du blandt andet også finde krøllejern og hårtørrer.

Håndplukkede produkter, der bringer det bedste frem i dit hår

logoer-samlet

Jeg tilbyder meget mere end GHD glattejern og andre styling-produkter her i Hillerød. Min butik er nemlig fyldt med nøje udvalgte hårplejeprodukter fra markedets stærkeste og mest troværdige brands. Jeg har et bredt udvalg af produkter, der passer til et hvert behov og enhver hårtype.

Jeg tilbyder blandt andet lækre produkter fra:

  • Wella
  • Revlon; Stylemasters
  • D:fi
  • American Crew
  • L’Oréal
  • HH Simonsen
  • Caviar Alterna
  • SEB MAN

Til herrerne anbefaler jeg produkterne fra verdenskendte American Crew eller de virkningsfulde styling-produkter fra D:fi.

Til damerne sælger jeg blandt andet produkter fra Wella og Revlon – både allround plejeprodukter samt mere målrettede produkter til næring og farvet hår.

Glat og glansfuldt hår med et GHD glattejern – frisør Hillerød

Et lækkert GHD glattejern fra min butik i Hillerød, en luksuriøs shampoo og en nærende hårolie er den perfekte kombination, hvis du drømmer om et levende, glansfuldt og glat hår. Skal jeg hjælpe dig med at indfri drømmen?

Kig ind i min butik på Frederiksværksgade 7B i hjertet af Hillerød – jeg står klar med gode råd og vejledning.

Sidebar

Følg vores Instagram

Feed her …https://www.instagram.com/haircastle_hillerod/?hl=da