Balayage & babylights i Hillerød – Hair Castle

Hvad er balayage?

Når du bestiller balayage i min salon i Hillerød, farver jeg dit hår med en sikker frihåndsteknik, hvor farven påføres i dele af håret – jeg farver med andre ord håret i helt lette men velovervejede strøg. Balayage farvning er ikke systematisk placeret, så løsningen er perfekt for dig, der ønsker et afslappet og mere naturligt og sommerligt look. Jeg kan lave balayage farvning på alle hårlængder, men det mest tydelige resultat opnås i langt og kraftigt hår.

Med balayage opnår du kraftige og iøjnefaldende highlights, der passer perfekt til forår og sommer.

Babylights i Hillerød – et smukt resultat hver gang

Ved babylights hos mig i Hillerød, benytter jeg mig af en fin teknik, hvor jeg skaber små og elegante highlights. Resultatet er et smukt og flerdimensionelt hår med flotte farvespil og nuancer. Farveteknikken minder meget om den klassiske metode, der bruges ved striber i håret. Babylights hos mig i Hillerød har også den fordel, at det kræver minimal vedligeholdelse – og udgroningerne vil aldrig blive kraftige og særligt synlige. Hvis du leder efter professionelle striber i håret i Hillerød, så er Hair Castle stedet! Jeg vil til enhver tid anbefale babylights, da disse kan holde og forblive smukke i længere tid.

Balayage & babylights i Hillerød – få looket fra den røde løber

Med en balayage farvning eller babylights i Hillerød, kan du få det smukke, bølgende og changerende hår, som du har set på de sociale medier. Mange stjerner bruger nemlig metoden til at understrege deres naturlige hårfarve og dermed også deres unikke stil.

Nærende og dybdegående hårkur

Jeg er stor fortaler for at bruge Wellaplex fra Wella og Smartbond fra L’Oréal ved farvning eller skadet hår, da disse er dybdegående hårkurer. Begge kurer er kemiske, der både styrker håret indefra og giver det masser af næring. Resultatet er et synligt styrket og modstandsdygtigt hår. En hårkur fra Wellaplex eller Smartbond erstatter ikke en traditionelle fugt- og proteinkur, der er essentielt for et fuldendt hår. Derfor anbefaler jeg altid, at en dybdegående hårkur bruges i kombination med den traditionelle.

Jeg står klar med gode råd og vejledning, så vi sammen finder den bedste og mest effektive løsning.

Babylights eller balayage i Hillerød?

Er du blevet nysgerrig på balayage og babylights? Eller vil du vide mere om striber i håret? Så er du naturligvis velkommen til at give mig et kald på 78 75 66 75. Du kan også bestille din tid online ved at klikke her.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Hair Castle på Frederiksværksgade 7B i Hillerød.

Sidebar

Følg vores Instagram

Feed her …https://www.instagram.com/haircastle_hillerod/?hl=da