Balayage & babylights i Hillerød – Hair Castle

Hvad er balayage?

Når du bestiller balayage i vores salon i Hillerød, farver vi dit hår med en sikker frihåndsteknik, hvor farven påføres i dele af håret – vi farver med andre ord håret i helt lette men velovervejede strøg. Balayage er ikke systematisk placeret, – Løsningen er derfor perfekt for dig, der ønsker et afslappet og mere naturligt og sommerligt look. Vi kan lave balayage på næsten alle hårlængder, mens det anbefalede og mest tydelige resultat opnås i mellem til langt hår, samt middel til kraftigt hår.

Med balayage opnår du kraftige og iøjnefaldende highlights, der passer perfekt til forår og sommer.

Det anbefales altid at få en eftertoning af en bayalage for at opnå et mere fuldent og glasfyldt look.

Babylights i Hillerød – et smukt resultat hver gang

Ved babylights hos os i Hillerød, benytter vi af en fin teknik, hvor vi skaber små og elegante highlights. Resultatet er et smukt og flerdimensionelt hår med flotte farvespil og nuancer. Farveteknikken minder meget om den klassiske metode, der bruges ved striber i håret. Ved Babylights hos os i Hillerød farves en markant større procentdel at håret end ved normale reflekser.

Hvis du leder efter professionelle striber i håret i Hillerød, så er Hair Castle stedet! Vi vil til enhver tid anbefale babylights da du opnår et mere helt og samlet udtryk.

Balayage & babylights i Hillerød – få looket fra den røde løber

Med en balayage eller babylights i Hillerød, kan du få det smukke, bølgende og changerende hår, som du har set på de sociale medier. Mange stjerner bruger nemlig metoden til at understrege deres naturlige hårfarve og dermed også deres unikke stil.

Nærende og dybdegående hår kur

Vi er store fortalere for at bruge intensive og dybde genopbyggende kure ved alle vores farvninger eller generelt skadet hår, da disse er dybdegående hårkurer vil et resultat være givende fra første brug. Alle vores kurer er nøje valgt så de passer til netop dit hårs behov. De både styrker håret indefra og giver det masser af næring, samt en yderst lækker glans – Resultatet efter kuren er et synligt styrket og modstandsdygtigt hår.

Derfor anbefaler vi altid, at en dybdegående hår kur bruges i kombination med den traditionelle for at opnå fuld effekt.

Vi står klar med gode råd og vejledning, så vi sammen finder den bedste og mest effektive løsning.

Babylights eller balayage i Hillerød?

Er du blevet nysgerrig på balayage og babylights? Eller vil du vide mere om striber i håret? Så er du naturligvis velkommen til at give os et kald på 78 75 66 75. Du kan også bestille din tid online ved at klikke her.

Vi glæder mig til at byde dig velkommen i Hair Castle på Frederiksværksgade 7B i Hillerød.

Sidebar

Følg vores Instagram

Feed her …https://www.instagram.com/haircastle_hillerod/?hl=da