Herrefrisør i hjertet af Hillerød – Hair Castle v. Henrik Barker

herrer

Er du på jagt efter en dygtig og professionel herrefrisør i Hillerød? Så kan du godt indstille jagten! Hair Castle tilbyder nemlig herreklip for enhver smag. Vi kan både hjælpe dig, der blot ønsker en hurtig studsning, en klassisk herrefrisure eller en mere eksperimenterende modefrisure; Vi er nemlig altid opdateret på de nyeste trends og tendenser i gadebilledet. Hos os kan du med andre ord få præcis den frisure du drømmer om – naturligvis uden der gås på kompromis med kvalitet og faglighed.

Herreklip med fokus på dine ønsker

Hos Hair Castle kan vi tilbyde herreklip i Hillerød af en høj kvalitet, hvor vi har fokus på dine ønsker. Vi står selvfølgelig også klar med gode råd og vejledning, hvis du søger inspiration til en helt nye frisure, der kan trække din personlige stil endnu mere frem i lyset.

Vi sætter en ære i vores arbejde, og stoltheden til håndværket og vores fag kommer til udtryk i hver en frisure.  Har du brug for en Herrefrisør i Hillerød? Så bestil en tid via kontaktformularen her på siden.

Herrefrisør i Hillerød – her føler man sig velkommen

Når du vælger os som din herrefrisør, er det vigtigt for os, at du føler dig velkommen i butikken. Derfor har vi gjort os umage for at skabe et hyggeligt og indbydende miljø, hvor du kan slappe af, læne dig tilbage i stolen og nyde en kop kaffe i mens vi ordner frisuren.

Butikken er inspireret af en rå industriel stil, hvor du gennem de store vinduer har flot udsigt til Frederiksborg Slot.

Kontakt Hair Castle for en personlig herreklip i Hillerød

Skal vi friske din nuværende frisure op? Eller skal vi finde en helt ny frisure til dig?
Så book en tid hos din nye herrefrisør lige her.

Sidebar

Følg vores Instagram

Feed her …https://www.instagram.com/haircastle_hillerod/?hl=da