Om Hair Castle – v. frisør Henrik Gjertsen Erfaren og innovativ frisør i hjertet af Hillerød

henrik

Henrik

Jeg har siden 2012 arbejdet som frisør her i Hillerød. Jeg er udlært fra Hair By Gylvin, og har siden hen også været ansat hos en anden frisør her i byen. Lige siden jeg blev udlært, har jeg drømt om at åbne min egen butik – en drøm der gik i opfyldelse d. 4. december 2017, hvor jeg kunne slå dørene op til Hair Castle lige midt i Hillerød.

Hos mig er alle velkomne og jeg kan altid garantere en god og positiv stemning. Jeg er en ung og innovativ frisør fyldt med gåpåmod, og min kompetence ramme strækker sig fra de helt klassiske klip og frisurer til mere eksperimenterende og komplekse løsninger. Uanset hvad, er du i centrum – jeg lytter til dine ønsker og kommer med min specialistviden, så vi sammen finder frem til din bedste løsning.

Louise

Louise er Hair Castles all-around haj, som er uundværlig på alle måder. Herudover sørger hun dagligt for en række forskelligeartede opgaver – blandt andet at butikken præsenterer sig flot og indbydende, og at hylderne er fyldt op med lækre og eksklusive hårprodukter.

Hun håndterer flere administrative opgaver og sørger for, at profilerne på de sociale medier er opdaterede med gode tilbud, nyeste hårtrends, gode råd og konkurrencer. Jeg kan derfor kun anbefale dig at holde øje med vores Facebook- og Instragram-profil!

Velkommen indenfor hos din nye frisør i Hillerød.
Hair Castle v. frisør Henrik Barker

Sidebar

Følg vores Instagram

Feed her …