Damefrisør i Hillerød – din professionelle frisør i Nordsjælland

Er det tid til at forkæle dig selv med en ny frisure eller hårfarve? Hos Hair Castle midt i Hillerød, kan jeg hjælpe dig med at finde den helt rigtige frisure. Jeg er en kompetent frisør, der altid har fingeren på pulsen og er med på de nyeste trends. Derudover har jeg naturligvis styr på mit håndværk og fag, og jeg har en stor viden omkring hårpleje, farvning, klassisk dameklip og de mere eksperimenterende løsninger. Kig ind hos Hair Castle, hvis du både er på jagt efter en personlig og professionel damefrisør i Hillerød!

Hair Castle forkæler dit hår – frisør i Nordsjælland

Når du træder ind ad døren i Hair Castle, føler du dig med det samme velkommen. Jeg har skabt en moderne butik, hvor det rå og rustikke look går hånd i hånd med en lys og indbydende atmosfære – og som et ekstra plus er der en charmerende udsigt direkte ud til Frederiksborg Slot. Hos mig er alle velkomne, og jeg sørger altid for en god og positiv stemning i butikken, så du kan læne dig tilbage og slappe af, mens jeg skaber din drømmefrisure.

Damefrisør i Hillerød med dig i centrum

Hos mig er du ikke bare et nummer i rækken. Jeg går ind for  den personlige og nærværende kundedialog. Inden jeg går i gang med arbejdet, sørger jeg altid for at høre dig om dine ønsker og behov – og derudfra komme med mine faglige input, så vi sammen finder den helt rigtige løsning til dig.

Den rigtige frisure kan være med til at understrege dine ansigtstræk og hele din individuelle stil, så det er vigtigt for mig, at du går fra min butik med et smil på læben og en større følelse af selvtillid.

Book tid hos Hair Castle – damefrisør i Hillerød – Frisør Nordsjælland

Damefrisør i Hillerød? Book din tid online lige her – vi ses i Frederiksværksgade 7B!

Sidebar

Følg vores Instagram

Feed her …https://www.instagram.com/haircastle_hillerod/?hl=da